FTZ Autodele & Værktøj A/S

Afdelingsleder

Stærk lederprofil søges til autobranchens førende grossistvirksomhed

FTZ Autodele & Værktøj A/S søger en forretningsorienteret og branchekendt afdelingsleder, der kan styrke og videreudvikle vores afdeling i Frederikshavn.   

Med reference til distriktschefen får du det overordnede budget- og resultatansvar og bliver et vigtigt bindeled mellem salg og logistik. Via dine funktionsledere får du ansvar for at sikre en optimal drift af afdelingen, der tæller 14 dedikerede kolleger. Du bidrager selv til afdelingens salgsindsatser og sikrer et højt serviceniveau overfor vores kunder.

Dine primære opgaver:

  • Sikring af en hensigtsmæssig drift af afdelingen, herunder løbende optimering og udvikling
  • Ledelse og motivation af medarbejdere
  • Udarbejdelse af - samt opfølgning på - mål og handlingsplaner
  • Rapportering af nøgletal
  • Deltagelse i salgsaktiviteter og kundearrangementer
  • Implementering af udviklingsaktiviteter i tråd med FTZ’s strategi

 

Du bliver en del af en virksomhed, hvor kundefokus, service og samarbejde er i højsædet. Vi er kendetegnet ved en stærk og uformel virksomhedskultur med højt til loftet, kort til toppen og tillid til den enkelte medarbejder. Autobranchen er i forandring, og i FTZ ønsker vi at gå i front og være med til at præge udviklingen.

Du har erfaring fra autobranchen og har opbygget solide kompetencer inden for ledelse og drift. Du har en god kommerciel ballast og besidder en høj grad af empati, der sætter dig i stand til at udvikle langvarige samarbejdsrelationer.

Du er en forretningsorienteret og erfaren leder, der evner at bevare ro og overblik i en hektisk hverdag. Du motiveres af at skabe resultater både individuelt og igennem andre. Du anvender IT-værktøjer som et naturligt arbejdsredskab, har et godt humør og hjælper gerne til hvor det kræves. Som leder formår du at motivere og udvikle dit team igennem en tillidsbaseret lederstil.  

Du tilbydes en udfordrende stilling hos Danmarks førende autogrossist, hvor du som afdelingsleder får mulighed for at præge udviklingen i eget område. Du honoreres med en konkurrencedygtig lønpakke med bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring og overskudsdeling.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte distriktschef Kent Mortensen på tlf. 2365 6773.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du bedes sende via linket "send ansøgning" på denne side. Ansøgningerne vil blive behandlet løbende.

 

FTZ - Vores kunder er vores eksistensgrundlag, og vi er konstant tæt på dem og deres behov. FTZ Autodele & Værktøj A/S er Danmarks største og stærkeste grossistvirksomhed inden for autodele og værktøj med 51 afdelinger i Danmark og på Færøerne, mere end 1.100 engagerede medarbejdere og en omsætning på over 2,3 milliarder kroner.