FTZ Autodele & Værktøj A/S

Flere fordele. For dig. For fremtiden.

Senior Accountant til FTZ

Til vores økonomiafdeling søger vi en erfaren bogholder, som har mod på nye og flere udfordringer indenfor bogholderi. Du får en understøttende rolle og et tæt samarbejde med salgsteamet i et af vores datterselskaber.

Om os
Du bliver en del af økonomiafdelingen som i dag består af omkring 26 engagerede medarbejdere. Med reference til Head of Controlling kommer du til at indgå i controlling-teamet med tre andre engagerede kollegaer.

I controlling-teamet lægger vi et stort arbejde i at bringe værdiskabende sparring til vores kollegaer og samarbejdspartnere og som en del af controlling-teamet er man medansvarlig for at hjælpe andre til at forstå vores forretning og omsætte teori til praksis.

Teamet rapporterer til vores moderselskab MEKO, og vi servicerer i dag mere end 1100 medarbejdere og en kundeportefølje på flere tusinde kunder.

Vi har et godt sammenhold og sparrer med hinanden om opgaverne, så vi hele tiden har fokus på den bedste løsning. Her er højt til loftet, og en uformel omgangstone. Vi har et trygt arbejdsmiljø, hvor der er frihed under ansvar. Vi har det sjovt, og vi glæder os til at få dig med på holdet.

Om jobbet
Du kommer til at arbejde selvstændigt med dine opgaver og du får ansvar for egne opgaver. Du vil være i tæt dialog med vores controllere og der er rig mulighed for god oplæring og sparring i et godt, imødekommende og åbent miljø. Selskabet der skal administreres, er i konstant udvikling hvilket kræver at du er omstillingsparat. Dine primære opgaver bliver

  • Daglig bogføring
  • Kreditor- og debitorstyring
  • Momsindberetning
  • Månedsrapportering og diverse afstemninger
  • Øvrige ad hoc-opgaver som opstår naturligt i et selskab med udvikling i fokus.

Om dig
Vi forventer at du har en relevant faglig baggrund indenfor regnskab og økonomi. Du har stærke kompetencer indenfor faget, men også en lyst til at udvikle dig på området. Du trives med og er erfaren i at arbejde selvstændigt med dine opgaver. Dit drive, gå-på-mod og gode humør smitter af på dine omgivelser og gør dig til en vellidt kollega.

Der vil være et tæt samarbejde med vores salgsteam, så det er vigtigt at du med empati og professionalisme er i stand til at kommunikere tydeligt og forståeligt.

Økonomiafdelingen er i forandring og det skal du trives med, for det kræver at du er interesseret og har let ved at lære nye systemer og processer. Derudover er du:

  • Detaljeorienteret når du løser dine opgaver
  • Erfaring med Excel og gerne erfaring med E-conomic
  • Vant til at begå dig på engelsk på forretningsniveau såvel mundtligt som skriftligt.
  • Erfaren bruger af Microsoft Office programmerne.

Vi tilbyder
En spændende stilling i FTZ’s økonomiafdeling, hvor der er plads til fordybelse og mulighed for at dygtiggøre sig. Du bliver en del af en virksomhed som hele tiden er i bevægelse, og hvor kundefokus, service og samarbejde er i højsædet.

Din primære arbejdsplads vil være i FTZ’s hovedkontor i Odense, men med mulighed for dage med hjemmearbejde. FTZ er ved at etablere et innovativt og bæredygtigt hovedsæde og distributionscenter i Rørup, lidt udenfor Odense, og vi flytter dertil i 2025.

Stillingen er på fuld tid med løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning. Tiltrædelse er efter nærmere aftale.

Læs mere om FTZ her.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Controlling Julie Elgaard Pedersen på 2857 8195.

Det praktiske
Ansøgninger behandles løbende og vi afholder samtaler løbende. Når vi har modtaget et passende rekrutteringsgrundlag, vil annoncen blive fjernet fra FTZ.dk/job og karriere.

Kandidater som bliver inviteret til 2. samtale, skal være indstillet på at gennemføre en personprofil i dagene mellem 1. og 2. samtale. Du vil blive bedt om at præsentere referencer i processen.

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Branche:

Økonomi

Ansøgningsfrist:

Løbende ansøgningsfrist

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

Odense

Yderligere oplysninger fås hos:

Julie Elgaard Pedersen

Mobil: +45 28578195

Hjemmeside:

http://www.ftz.dk

Kontoradresse:

Hvidkærvej 50 5250 Odense SV

Se placering: