FTZ

Flere fordele. For dig. For fremtiden.

Data Engineer til FTZ Azure Cloud dataplatform

Vil du være en del af et nyetableret team af dygtige specialister hos Danmarks største autoreservedelsgrossist? Kan du kommunikere med IT-specialister og forretning – og er du en dygtig udvikler, der trives i en virksomhed i løbende forandring?

Du skal lyst til at være en del af den rejse vi er på, hvor dataagendaen er i øget fokus, sammen med anvendelsen af en moderne Azure værktøjskasse til etablering af vores nye Data Warehouse arkitektur, til at sikre at vi hos FTZ bliver endnu mere datadrevne i årene fremover.

Lyder det som noget for dig, så hører vi gerne fra dig.

Om jobbet
Det bliver din opgave at udvikle datamodeller og datasæt til brug for rapportering og analyseformål.

Hos FTZ benyttes fortrinsvist Microsoft Azure-arkitektur og ETL-/ELT-arbejdet fortages ved brug af Azure BI-stakken og Microsoft Fabric. Der benyttes Azure SQL, Notebooks og One Lake i Fabric med semantiske modeller på toppen til udstilling af data i Power BI. Hvor muligt anvendes der traditionel relationel stjerneskema-arkitektur – og der udvikles desuden ud fra data lakehouse arkitekturmæssige principper for at understøtte hurtigere time-to-market på nye og blandede datasæt.

Som Data Engineer har du ansvar for de dataprodukter der ejes – og også at bidrage til at udnytte og over tid videreudvikle på vores framework og ways-of-working til gavn for hele datateamet og FTZ.

I det daglige virke foregår opgaveprioritering med vores to data forretningspartnere, der afstemmer og prioriterer data- og rapporteringsønsker bredt i forretningen.

Om os
Du bliver en del af et team, hvor der er godt humør, positiv tilgang til opgaveløsning og en hyggelig omgangstone.

Vi opererer på tværs af hele data- og integrations-værdikæden – så du vil opleve at nogle af dine kollegaer er meget teknisk-specialiserede og andre fokuserer mere på de forretningsvendte aktiviteter. Bredt arbejder vi med alt fra datakilder til rapportering samt analyse - og vi har stort fokus på at professionalisere dataagendaen yderligere i FTZ.

Om dig

  • Du har omkring 1-2 års erfaring fra en lignende stilling
  • Erfaring med enterprise Data Warehouse-udvikling er en fordel.
  • Kendskab til Microsoft Azure værktøjspaletten – eller ønsket om at udvikle kompetencerne med en moderne cloud-baseret værktøjspalette.
  • Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, evt. datamatiker, kandidatuddannelse indenfor IT, eller lignende.

Personlige kompetencer
Det forventes at du evner en struktureret tilgang til opgaveløsning, kan arbejde selvstændigt, og er god til at holde overblik.
Du drives af komplekse problemstillinger og af at levere værdiskabende, driftssikre dataprodukter.

Som Data Engineer i datateamet, er det en fordel at man er i stand til af videreformidle tekniske koncepter og gennemgange af opgaveløsningsproblematikker og løsninger.

I afdelingen møder vi hinanden med smil og et positivt mindset. Det forventer vi også passer på en kommende kollega.

Vi tilbyder
Hos os får du en alsidig arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder i form af arbejdet med nye teknologier. I arbejdet med nye teknologier er der plads til at sætte sit eget præg på arbejdsmetodik og teknologiske frameworks, mv.

Din primære arbejdsplads vil være i vores hovedkontor i Odense, og med lejlighedsvis mulighed for dage med hjemmearbejde. Vores kontor er beliggende tæt ved motorvejen, og der er gode parkeringsforhold.

FTZ er ved at etablere et innovativt og bæredygtigt hovedsæde og distributionscenter i Rørup, lidt udenfor Odense, og vi flytter dertil i 2025.

Stillingen er på fuld tid med løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning. Tiltrædelse er efter aftale.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere på www.ftz.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Rolf Nielsen på 2072 1721.

Det praktiske
Ansøgninger behandles løbende og vi afholder samtaler løbende. Når vi har modtaget et passende rekrutteringsgrundlag, vil annoncen blive fjernet fra FTZ.dk/job og karriere.

Kandidater som bliver inviteret til 2. samtale, skal være indstillet på at gennemføre en personprofil i dagene mellem 1. og 2. samtale. Du vil blive bedt om at præsentere referencer i processen.

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Branche:

IT

Ansøgningsfrist:

Løbende ansøgningsfrist

Tiltrædelse:

Efter aftale

Arbejdssted:

Odense

Yderligere oplysninger fås hos:

Rolf Nielsen

Mobil: +45 20 721 721

Hjemmeside:

http://www.ftz.dk

Kontoradresse:

Hvidkærvej 21 5250 Odense SV

Se placering: