FTZ

Flere fordele. For dig. For fremtiden.

HR-konsulent med styr på de personalejuridiske paragraffer - Barselsvikariat

Da vores es på personalejura, Line, går på barsel i juli, søger vi en HR-profil til at supportere vores ledere inden for personalejuridiske og overenskomstmæssige spørgsmål. Du får samtidig en koordinerende funktion på kompetenceudvikling samt medarbejdertrivsel.

Din hverdag i FTZ
HR-teamet i FTZ består af Diana, vores ninja inden for rekruttering og lederudvikling, Nina, vores haj på løn, som med sine 44 års anciennitet kender alle kroge af virksomheden, Line, vores es på personalejura og kompetenceudvikling, samt Nanna, vores ørn til organisering og din kommende leder.

I HR-teamet kommer du – ud over personalejura, kompetenceudvikling og trivsel - til at arbejde bredt inden for HR-paletten, da vores hverdag er præget af et miks mellem tværgående, fælles opgaver og individuelle specialistopgaver. Vores samarbejdsstil er præget af en stor opmærksomhed over for hinanden, og viljen til at præstere sammen. Det oplever du blandt andet, når vi sparrer med hinanden på opgaver, og gensidigt styrker hinandens faglige kompetencer.

HR-teamets årshjul består af flere, større projekter, parallelt med den daglige drift, hvor vi fra hovedkontoret i Odense servicerer ledere og medarbejdere fordelt over hele landet.

FTZ er en arbejdsplads med en stærk og løsningsorienteret kultur, hvor vi har fuldt fokus på at være tætte på vores kunder i autobranchen, og yde dem den bedste service og de bedste løsninger. Den tankegang går igen i HR-teamet, hvor vi gør os umage omkring at være hurtige på fødderne, og initiativrige og opsøgende over for ledere og medarbejdere, så vi kan levere på de behov, som opstår. HR-konsulent Line fortæller:

"Hos FTZ kan du forvente en dagligdag med forskelligartede, spændende opgaver, respekt og tillid til din måde at løse dem på og en kæmpe venlighed. Du bliver en del af et dygtigt, løsningsorienteret HR-team, som hver dag gør en kæmpe indsats for at levere kvalitet – og som samtidig også er både søde og sjove".

Vores ønsker til dine HR-erfaring:

  • Rådgivning af ledere på medarbejderpolitikker, personalejura og overenskomstforhold
  • Koordinering af kompetenceudvikling til forskellige medarbejdergrupper, også e-læring
  • Udarbejdelse af ansættelsesdokumenter, såsom kontrakter, tillæg o.l.
  • Klargøring, afvikling og opfølgning på trivselsmålinger
  • Koordinering af ad hoc-opgaver, såsom pensionsmøder, hjertestartere, vaccinationer o.l.

Der er flere veje ind i dette barselsvikariat. Din baggrund kunne for eksempel være som:

  • HR-profil med erfaring fra lignende opgaver, gerne fra en mellemstor- eller stor virksomhed
  • Freelance, selvstændig HR-profil, som for en periode ønsker en fuldtidsrolle i én virksomhed
  • Nyuddannet inden for HRM, som jurist med speciale i ansættelsesret eller lignende, med relevante virksomhedspraktikker eller studiejobs i rygsækken.

Vores ønsker til dig som kollega:

  • En god prioriteringsevne, og evnen til at bevare overblikket og arbejde med flere, sideløbende opgaver med forskellige deadlines
  • Evnen til selvstændigt at varetage de specialistopgaver, du får ansvaret for
  • Et stærkt samarbejdsgen, og lysten til daglig sparring med de ledere og medarbejdere, HR-teamets servicerer, både telefonisk, skriftligt og på tomandshånd
  • Generel digital flair og procesforståelse. Vi arbejder i flere HR-systemer, og du vil sammen med de øvrige kolleger i HR blive administrator i disse systemer, og bistå til løbende procesoptimeringer.

Derfor er dette vikariat i FTZ det helt rigtige for dig
FTZ er arbejdsgiver for tilsammen 1.200 medarbejdere fordelt på 48 lokalafdelinger, og det giver dig en fantastisk platform at udvikle din HR-faglighed fra. HR er et nøgleområde i FTZ, og du får en bred kontakt til hele organisationen. Med det velfungerende, erfarne og dedikerede HR-team bag dig, er du derfor garanteret faglig og personlig udvikling.

Samtidig får du gode arbejdsforhold, løn efter kvalifikationer, en 10/2-pensionsordning, og sundhedsforsikring. Du kan også blive del af vores kantineordning, personaleforening og mange medarbejderfordele.

Arbejdsstedet er pt. på hovedkontoret på Hvidkærvej i Odense, men i foråret 2025 flytter vi ind i vores nye, moderne domicil i Rørup, tæt ved den fynske motorvej.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Line Søe Olsen på 3164 4725.

Det praktiske
Vi ønsker stillingen besat snarest, og gerne fra 1. juni 2024, så du kan nå at få en grundig sidemandsoplæring.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Du er meget velkommen til at lægge eventuelle tidligere personprofiler og skriftlige udtalelser ved ansøgningen.

Denne stilling er uden fast ansøgningsfrist, og vi afholder løbende samtaler. Når stillingen er besat, vil annoncen blive fjernet.

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Vikariat

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Løbende ansøgningsfrist

Tiltrædelse:

Snarest muligt og gerne 1. juni 2024

Arbejdssted:

Odense

Hjemmeside:

http://www.ftz.dk

Kontoradresse:

Hvidkærvej 21 5250 Odense SV

Se placering: