FTZ Autodele & Værktøj A/S

Flere fordele. For dig. For fremtiden.

Accounting Assistant til Kreditorteamet

Head of accounting Kenneth Bay Henriksen: ”Vi er en økonomiafdeling i forandring og et kreditorteam, hvor alle er holdspillere og ser vigtigheden i at spille sine kollegaer gode. Jeg søger en medarbejder, som tør gå forrest og som tager ansvar for både store og små opgaver. Du skal kunne se sig selv i et job, hvor der både er rutinemæssige og komplekse opgaver, der udvikler dig både fagligt og personligt."

Har du erfaring med og brænder du for kreditorbogholderiopgaver? Har du sans for detaljer? Har du mod på udfordring, udvikling og læring - og lysten til at gøre en forskel i en foranderlig hverdag? Så lad os høre fra dig.

Om os
Du bliver en del af økonomiafdelingen med omkring 26 engagerede medarbejdere. Med reference til kreditorteamlederen kommer du til at indgå i et team med 10 andre engagerede og dygtige bogholderimedarbejdere.

Du træder ind i en afdeling, der vægter at alle får løst deres opgaver – så derfor er samarbejde og kommunikation vigtigt for alle – ingen er i mål før alle er. I afdelingen arbejder vi i teams og i samarbejde med din teamleder kommer du til at sætte dit præg på det arbejde. Vi vægter det gode kollegaskab højt og hjælper gerne på tværs af forskellige teams.

Om jobbet
Som accounting assistant er din primære opgave at sikre korrekt håndtering af omkostningsfakturaer – herunder distribuering i korrekte godkenderflows, kontering samt bogføring og afstemning.

Du kommer til at arbejde meget i AS400, og Lotus Notes - og Excel er et værktøj, som du dagligt bruger. Vi står overfor nogle rigtigt spændende opgaver, bl.a. skal vi implementere et nyt ERP-system Microsoft Dynamics 365. Det arbejde bliver du også en del af, og du skal både have mod på og interesse i at bidrage hertil.

Du kommer blandt andet til at arbejde med:

  • Betalinger i banken
  • Afstemning af bank og kreditorer
  • Mastercard afstemning og håndtering af bilag
  • Rejseafregninger
  • Omkostningsfakturaer (Kontering, flow, godkendelser mv.)
  • Interne viderefaktureringer
  • Omposteringer mv.
  • Momsafstemninger
  • Intrastat

Om dig
Vi forventer at du har en relevant faglig baggrund indenfor regnskab og økonomi og erfaring med opgaver indenfor kreditorbogholderi. Du har stærke kompetencer indenfor faget, men også en lyst til at udvikle dig på området. Du trives med og er erfaren i at arbejde selvstændigt med dine opgaver. Dit drive, gå-på-mod og gode humør smitter af på dine omgivelser og gør dig til en vellidt kollega.

Økonomiafdelingen er i forandring og det skal du trives med, for det kræver at du er interesseret og har let ved at lære nye systemer og processer. Derudover er du:

  • Detaljeorienteret når du løser dine opgaver
  • Struktureret og kan bevare overblikket i hektiske situationer
  • Erfaren bruger af Microsoft Office programmerne – især Excel
  • Bekendt med Microsoft Dynamics 365, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder
En spændende stilling i FTZ’s økonomiafdeling, hvor der er plads til fordybelse og mulighed for at dygtiggøre sig. Du bliver en del af en virksomhed som hele tiden er i bevægelse, og hvor kundefokus, service og samarbejde er i højsædet.

Din primære arbejdsplads vil være i FTZ’s hovedkontor i Odense, men med mulighed for dage med hjemmearbejde. FTZ er ved at etablere et innovativt og bæredygtigt hovedsæde og distributionscenter i Rørup, lidt udenfor Odense, og vi flytter dertil i 2025.

Stillingen er på fuld tid med løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning. Tiltrædelse er efter nærmere aftale.

Læs mere om FTZ her.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of Accounting Kenneth Bay Henriksen på 2680 3768.

Det praktiske
Ansøgninger behandles løbende og vi forventer at afvikle samtaler løbende. Når vi har modtaget et passende rekrutteringsgrundlag, vil jobannoncen blive fjernet fra vores jobsite.

Kandidater som bliver inviteret til 2. samtale, skal være indstillet på at gennemføre en personprofil i dagene mellem 1. og 2. samtale. Du vil blive bedt om at præsentere referencer i processen og fremvise straffeattest.

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Branche:

Økonomi

Ansøgningsfrist:

Løbende ansøgningsfrist

Tiltrædelse:

Efter aftale

Arbejdssted:

Odense

Yderligere oplysninger fås hos:

Kenneth Bay Henriksen

Mobil: +45 26803768

Hjemmeside:

http://www.ftz.dk

Kontoradresse:

Hvidkærvej 50 5250 Odense SV

Se placering: