FTZ Autodele & Værktøj A/S

Flere fordele. For dig. For fremtiden.

Price Analyst til Prisafdelingen

Er du passioneret omkring tal, data og analyser? Ønsker du at arbejde i en afdeling, der understøtter salg i autobranchen? Så er det måske dig, som vi søger! 

Til vores Prisafdeling til hovedkontoret i Odense søger vi en Price Analyst, som elsker at arbejde med tal og sætter en ære i have fokus på forretningen. 

Du bliver en del af et team, der fokuserer på salgsunderstøttende funktioner som pris-, markeds- og konkurrentdata. Initiativ og medindflydelse er nøgleord hos os. Vi har et tæt samarbejde med Salg og Indkøb og arbejder på tværs af forretningen. Dine primære opgaver:

  • Prissætning og prisanalyser af nye såvel som eksisterende produkter
  • Medvirke ved udvikling og vedligeholdelse af prisberegningsværktøjer
  • Dialog og sparring med salg samt indkøb om prisudvikling og rabatstruktur
  • Vedligeholdelse af pris- og rabatpolitik
  • Sparre med kundesupportere og salgskonsulenter

Om dig
Der er flere muligheder for at komme ind i denne stilling - vi forestiller os, at du har opnået erfaring fra et job, der ligner dette. Hvis du er relativt ny i dit fag, vil vi støtte dig gennem en grundig introduktion og onboarding-proces, der vil hjælpe dig med at forstå opgaverne i vores prisafdeling. Du er typen, der motiveres af ansvar og udfordringer, og som brænder for at lære nyt. Du evner at sætte dig ind i nye arbejdsgange og procedurer. Desuden motiveres du af at arbejde koncentreret i store datamængder. Du har gode kommunikative evner og trives med proaktivt at skabe løsninger og videndele - desuden kan du formulere dig godt skriftligt. Derudover forventer vi, at du

  • Har en bachelor inden for matematik/statistik, erhvervsøkonomi eller økonomi.
  • Har flair for at arbejde med større dataark. 

Som person er du positiv, udadvendt og detaljeorienteret, og du vil gerne være en del af et uformelt arbejdsmiljø med høj dynamik, hvor der er kort vej fra tanke til handling. Du er effektiv og struktureret og kan arbejde selvstændigt, men du er også stærk i samarbejdet med andre, og ikke mindst er du en god kollega, der har en positiv indflydelse på dine omgivelser. 

Vi tilbyder
FTZ vil fortsat være den førende partner for værksteder over hele landet, med en ensartet service, der matcher vores høje standarder. Derfor vil du i FTZ opleve en udviklingsorienteret kultur med en høj grad af samarbejde på tværs af kolleger og afdelinger. Vi skaber rum til, at alle medarbejdere kan levere en dedikeret indsats, hvor faglighed og professionalisme kan blomstre. 

Vores tre værdier – ordentlighed, samarbejde og udvikling binder os sammen, og dem ønsker vi at efterleve hver dag. Det er via vores værdier, engagement og indsats at vi sammen gør en forskel. Det skal du have lyst til at blive en del af. Du får desuden

  • Spændende og varierede arbejdsopgaver med eget ansvarsområde
  • Bred indsigt i virksomheden gennem oplæringsforløbet
  • Et arbejdsmiljø med en glad og uformel omgangstone
  • Gode arbejdsforhold, løn efter kvalifikationer, en pensionsordning, og sundhedsforsikring. Du kan også blive del af vores kantineordning og personaleforening. 

Din primære arbejdsplads vil være på hovedkontoret på Hvidkærvej i Odense, men med mulighed for dage med hjemmearbejde. I foråret 2025 flytter vi ind i vores nye, moderne domicil i Rørup, tæt ved den fynske motorvej. 

Læs mere om FTZ her. 

Vil du vide mere? Så kontakt Strategic Price Manager Thomas Melballe på 2095 1831. 

Det praktiske
Ansøgningsfrist er løbende og vi afholder samtaler løbende i juli/august 2024. Når vi har modtaget et passende rekrutteringsgrundlag, vil annoncen blive fjernet fra FTZ.dk/job og karriere. 

Kandidater som bliver inviteret til 2. samtalerunde skal være indstillet på at gennemføre en personprofil i dagene mellem 1. og 2. samtale. Du vil blive bedt om at præsentere referencer i processen.

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Løbende ansøgningsfrist

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

Odense

Yderligere oplysninger fås hos:

Thomas Melballe

Mobil: +45 2095 1831

Hjemmeside:

http://www.ftz.dk

Kontoradresse:

Hvidkærvej 21 5250 Odense SV

Se placering: