FTZ

Komplette billøsninger

Digital servicerådgiver til DriveClever

Er du en mester i kundeservice og har passion for autobranchen? Drømmer du om at være med til at forme fremtidens komplette billøsninger? Så har DriveClever den perfekte mulighed for dig. Bliv en del af vores team og sæt dit præg på en innovativ virksomhed, hvor din ekspertise gør en forskel.

Om os
DriveClever samarbejder med +100 værksteder rundt i landet og kan tilbyde både private og erhvervskunder en komplet billøsning i form af service, reparationer, vedligehold og rådgivning. Kunderne får altid service og vedligehold, der lever op til fabrikkens forskrifter og kundernes behov.

Læs mere om DriveClever på www.driveclever.dk

Om jobbet
Som Digital servicerådgiver vil du være stemmen og ansigtet udadtil, når du håndterer kundekontakten gennem telefonisk og digital modtagelse. Du vil stå for online booking, indkaldelse og opfølgning, samt administrere og godkende værkstedsfakturaer og håndtere service- og reparationsaftaler.

Hos DriveClever bliver du en central nøglemedarbejder, som sikrer, at vores kunder får en professionel og fremragende service fra første kontakt. Du kommer til at arbejde i et lille, dedikeret team på seks personer, hvor arbejdsmiljøet er præget af fokus på den enkelte, en uformel tone og højt til loftet.

Vi søger dig, fordi en af vores kolleger har avanceret til en nyoprettet stilling som kædekonsulent i DriveClever. Så hvis du har flair for kundeservice og erfaring fra autobranchen, vil vi meget gerne høre fra dig! Bliv en del af DriveClever og få dermed en afgørende rolle i at forbinde bilejere, flådeejere og vores mange samarbejdende værksteder.

Om dig
Du har erfaring med kundeservice og gerne inden for autobranchen. Det vil være en stor fordel med en faglig teknisk baggrund som enten mekaniker eller reservedeleekspedient.

Som person er du udadvendt, serviceminded og professionel. Du trives med at være på et kontor, kommunikere telefonisk og digitalt og formår at yde en god kundeservice. Du er proaktiv i dit arbejde og er i stand til at træffe hurtige beslutninger - og selvfølgelig brænder du for at gøre en ekstra indsats for at sikre kundernes tilfredshed.

Vi tilbyder
Bag DriveClever står FTZ. Du vil opleve en udviklingsorienteret kultur med en høj grad af samarbejde på tværs af kolleger og afdelinger. Vi skaber rum til, at alle medarbejdere kan levere en dedikeret indsats, hvor faglighed og professionalisme kan blomstre. Vores tre værdier – ordentlighed, samarbejde og udvikling binder os sammen, og dem ønsker vi at efterleve hver dag. Det er via vores værdier, engagement og indsats at vi sammen gør en forskel. Det skal du have lyst til at blive en del af. Derudover får du

  • Gode kolleger og en fri omgangstone
  • Et spændende og fagligt miljø
  • Gode personaleforhold med bl.a. kantineordning, sundhedssikring, fritvalgsordning og pension mm.

Stillingen er på fuld tid og med tiltrædelse efter aftale.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte driftsmanager Charlotte N. Christiansen på 6565 5093 mandag-fredag kl. 08.00-15.30 eller sende en mail til charlotte.n.christiansen@driveclever.dk. Træffes ikke ugerne 28 og 29.

Det praktiske
Ansøgninger behandles løbende og vi afholder også samtaler løbende. Når vi har modtaget et passende rekrutteringsgrundlag, vil annoncen blive fjernet fra ftz.dk/job-og-karriere.

Arbejdspladsen er pt. på Hvidkærvej 23D i Odense, men i 2025 flytter vi til et helt nyt og lækkert domicil i Rørup lidt udenfor Odense.

Kandidater, som inviteres til samtale, skal være indstillet på at fremvise erfaringer fra sidste job. 

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Løbende ansøgningsfrist

Tiltrædelse:

Efter aftale

Arbejdssted:

Odense

Yderligere oplysninger fås hos:

Charlotte Nelander Christiansen

Mobil: 6565 5093

Kontoradresse:

Hvidkærvej 21 5250 Odense SV

Se placering: