FTZ

Flere fordele. For dig. For fremtiden.

Logistikleder til FTZ Roskilde

Har du en solid forståelse for lager og logistik? Har du erfaring med at lede medarbejdere, der hver dag arbejder motiveret for at yde en høj service til vores kunder? Så er du måske vores nye logistikleder til FTZ Roskilde.

Som ansvarlig for logistikafdelingen i Roskilde får du en spændende opgave med direkte reference til regionschef Lars Larsen. Afdelingen består af dygtige og erfarne lagermedarbejdere og chauffører, der arbejder sammen om at sikre rettidig levering af varer til vores kunder i området. Du bliver en integreret del af vores lederteam i Region Vestsjælland, hvor vi i fællesskab løser og sparre om opgaverne.

Om jobbet
Som leder for lager- og transportmedarbejderne har du en afgørende rolle. Ud over personaleledelse med fokus på den enkelte medarbejder skal du også facilitere og afholde medarbejderudviklingssamtaler, koordinere ferieplanlægning samt rekruttere nye medarbejdere til lageret i samarbejde med regionschefen. I en travl hverdag er du den, der bevarer overblikket over de mange opgaver og sikrer, at vi når vores mål. Derudover får du ansvar for specifikke områder, hvor du skal igangsætte og gennemføre løbende optimeringer og forbedringer på logistik- og transportområdet. Du deltager aktivt i den daglige ledelse af lagerfunktionen med fokus på høj kundeservice og resultater.

Dine primære opgaver vil være

  • Ansvar for den daglige drift af lager- og logistikområdet
  • Ansvar for vedligehold og optimering af lager og bygninger
  • Sikre hensigtsmæssig drift og vedligehold af varebiler
  • Sikre at alle vores daglige vareture kører planmæssigt og effektivt
  • Facility management relaterede opgaver
  • Lede, motivere og udvikle medarbejdere, herunder afholde MUS-samtaler og 1:1 samtaler, opfølgning på sygefravær og afholde sygesamtaler
  • Sikre kvalitet i oplæring og onboarding af nye medarbejdere

Om dig
Vi søger dig der har en uddannelse inden for lager og logistik og gerne stor erfaring med dette arbejde. Du kommer med ledelseserfaring eller har mod på at prøve det via opgaver, ansvar og udvikling. Derudover forventer vi at du

  • Har evnen til at håndtere mange opgaver samtidigt og bevare overblikket, selv i pressede situationer
  • Kan arbejde selvstændigt og har gode evner for koordinering og ledelse af lager og logistikområdet
  • Kan motivere og engagere medarbejdere – og er dygtig til at involvere dem aktivt
  • Har gode samarbejdsevner og forståelse for, at teamwork er afgørende for at opnå resultater
  • Er loyal og evner at gå forrest, når udfordringer og opgaver bliver komplekse
  • Har IT-færdigheder på brugerniveau med grundlæggende kendskab til Excel og Word 

Vi tilbyder
FTZ vil fortsat være den førende partner for værksteder over hele landet, med en ensartet service, der matcher vores høje standarder. Derfor vil du i FTZ opleve en udviklingsorienteret kultur med en høj grad af samarbejde på tværs af kolleger og afdelinger. Vi skaber rum til, at alle medarbejdere kan levere en dedikeret indsats, hvor faglighed og professionalisme kan blomstre. 

Vores tre værdier – Ordentlighed, Samarbejde og Udvikling - binder os sammen, og dem ønsker vi at efterleve hver dag. Det er via vores værdier, engagement og indsats at vi sammen gør en forskel. Det skal du have lyst til at blive en del af. Derudover får du: 

  • Et udfordrende og fagligt miljø med spændende opgaverf
  • En stærk virksomhedskultur, hvor der er fokus på den enkelte medarbejder
  • Engagerede kolleger og en fri omgangstone 

Stillingen er på fuld tid med løn efter kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsforsikring. Tiltrædelse er efter aftale.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte regionschef Lars Larsen på 5190 0712. 

Det praktiske
Ansøgninger behandles løbende, og vi afholder samtaler løbende. Når vi har modtaget et passende rekrutteringsgrundlag, vil annoncen blive fjernet fra FTZ.dk/job og karriere.

Kandidater som bliver inviteret til 2. samtalerunde, skal være indstillet på at gennemføre en personprofil i dagene mellem 1. og 2. samtale. Du vil blive bedt om at præsentere referencer i processen.

Region:

  • Region Sjælland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Branche:

Logistikleder

Ansøgningsfrist:

Løbende ansøgningsfrist

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

FTZ Roskilde

Yderligere oplysninger fås hos:

Lars Larsen

Telefon: +45 65654952

Mobil: +45 51900712

Hjemmeside:

http://www.ftz.dk

Kontoradresse:

Langebjerg 29B 4000 Roskilde

Se placering: