FTZ

Flere fordele. For dig. For fremtiden.

Produktassistent til FTZ Procurement afdeling

Er du passioneret omkring Category Management og sourcing indenfor autobranchen? Kan du se dig selv som en del af en virksomhed, der har hovedparten af de danske autoværksteder som kunder? Så er den her mulighed lige noget for dig!

Du vil blive en del af vores Procurement og Supply Chain team, som håndterer det strategiske centrale indkøb i FTZ. Afdelingen består af 14 Product Managers og 8 produktassistenter, der spænder bredt i både alder og erfaring. Fælles for os alle er et højt fagligt niveau, fokus på professionel rådgivning af forretningen, optimale sourcing løsninger og kontinuerlig udvikling af indkøbsdisciplinen i FTZ. Med omkring 40 medarbejdere i indkøbsafdelingen er der altid rig mulighed for sparring på tværs af arbejdsopgaver.

Vores professionelle indkøbsafdeling har gennemgået en markant forandring og udvikling de seneste tre år, hvor vi har opbygget en stærk platform af processer og værktøjer inden for strategisk indkøb. Vi arbejder med en kategoribaseret tilgang, der går på tværs af hele indkøbsfunktionen, hvilket sikrer en holistisk og effektiv indkøbsproces.

Som Product Assistant vil du bl.a. skulle deltage i;

  • Udvikling og analyser af produktprogrammer og leverandører
  • Opfølgning på varegrupper og analyser af leverandør performance og rapportering
  • Leverandørkontakt
  • Kommunikation med intern salgsafdeling og drift afdelinger
  • Vareoprettelse og vedligeholdelse i PIM-system
  • Prisjusteringer på varenummer niveau
  • Sparring med indkøbere
  • Webrettelser til e-commerce platform

Lidt om dig
Vi søger en dygtig og analytisk profil med højt drive, stærke kommunikationsevner og flair for IT, især Office-pakken. Du kan have erfaring fra en lignende stilling og en uddannelsesmæssig baggrund som autoteknolog eller fra en indkøbsafdeling med nogle års erfaring. Hvis dit branchekendskab er begrænset, sørger vi for at tilføre dig indsigt og viden om branchen og produkterne.

Det er vigtigt, at du med din faglighed kan identificere optimeringsmuligheder og finde løsninger på tværs af kategorier. Du har solide analyse- og planlægningskompetencer samt et kommercielt mindset.

Hvis du er klar til at tage næste skridt i din karriere og mener, at du passer til denne beskrivelse, vil vi meget gerne høre fra dig!

Vi tilbyder
FTZ vil fortsat være den førende partner for værksteder over hele landet, med en ensartet service, der matcher vores høje standarder. Derfor vil du i FTZ opleve en udviklingsorienteret kultur med en høj grad af samarbejde på tværs af kolleger og afdelinger. Vi skaber rum til, at alle medarbejdere kan levere en dedikeret indsats, hvor faglighed og professionalisme kan blomstre.

Vores tre værdier – Ordentlighed, Samarbejde og Udvikling - binder os sammen, og dem ønsker vi at efterleve hver dag. Det er via vores værdier, engagement og indsats at vi sammen gør en forskel. Det skal du have lyst til at blive en del af. Derudover:

  • Bliver du en del af et stort fællesskab og du kan se frem til fokus på udvikling af dine færdigheder gennem tværgående projekter, samt individuelle og fælles kompetence udviklingsforløb.
  • Får du bred indsigt i virksomheden gennem oplæringsforløbet
  • Møder du et arbejdsmiljø med en glad og uformel omgangstone
  • Får du gode arbejdsforhold, løn efter kvalifikationer, en pensionsordning, og sundhedsforsikring. Du kan også blive del af vores kantineordning og personaleforening.

I foråret 2025 flytter vi ind i vores nye, moderne domicil i Rørup, tæt ved den fynske motorvej.

Stillingen er på fuld tid med fleksible arbejdstider og mulighed for dage med hjemmearbejde. Tiltrædelse er efter aftale.

Vil du vide mere?
For yderligere oplysningen om stillingen kan du kontakte Category Manager og teamleder Tim Wium Wichmann på 9133 4213.

Læs mere om FTZ her.

Det praktiske
Ansøgninger behandles løbende, og vi afholder samtaler løbende. Når vi har modtaget et passende rekrutteringsgrundlag, vil annoncen blive fjernet fra FTZ.dk/job og karriere

Kandidater som bliver inviteret til 2. samtalerunde, skal være indstillet på at gennemføre en personprofil i dagene mellem 1. og 2. samtale. Du vil blive bedt om at præsentere referencer i processen.

 

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Branche:

Indkøb

Ansøgningsfrist:

Løbende ansøgningsfrist

Tiltrædelse:

Efter aftale

Arbejdssted:

Odense

Yderligere oplysninger fås hos:

Tim Wichmann

Mobil: +45 91334213

Hjemmeside:

http://www.ftz.dk

Kontoradresse:

Hvidkærvej 21 5250 Odense SV

Se placering: